en ro
Get Tickets

REGULAMENT GARDEROBA

 

Garderoba functioneaza pe toata perioada Festivalului Summer Well respectiv vineri, 11 august ora 14:00, sambata 12 august ora 12:00, duminica 13 august ora 12:00. 

Portile festivalului se inchid la ora 4 a.m.

Accesul la lucrurile depozitate la garderoba se face pana in ora 5 a.m.

Garderoba este gratuită și supravegheată permanent.

Pentru fiecare bun lăsat la garderobă se va elibera un card cu număr. Se va intocmi un tabel cu numarul de card si un numar de telefon al utilizatorului. 

Nu se vor lăsa în haine bani sau alte obiecte de valoare. 

Nu se vor lăsa la garderobă bunuri aflate pe lista de obiecte care nu pot fi aduse la festival. 

Organizatorul Summer Well nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru deteriorarea sau pierderea acestora. 

Organizatorul Summer Well nu isi asuma responsabilitatea nici pentru hainele sau obiectele personale lăsate în altă parte decât la garderobă. Organizatorul nu isi asuma niciun fel de raspundere in cazul in care se pierde cardul de acces la garderoba si o altă persoană va găsi și revendica bunurile lăsate la garderobă în baza cardului respectiv. Organizatorul nu are niciun fel de obligatie de a verifica valabilitatea numarului de telefon comunicat de utilizator.

În cazul în care cardul de acces la garderobă este pierdut sau deteriorat, recuperarea bunurilor lăsate la garderobă se va face în următoarea zi lucrătoare, cu prezentarea unui act de identitate de către persoana care revendică bunul/bunurile și cu completarea unui proces verbal de identificare și predare-primire a bunului/bunurilor. 

Excepție fac situațiile în care desi cardul a fost pierdut, clientul poate povesti în detaliu elemente de identificare ale bunurilor lăsate la garderobă în ziua respectivă. Nu se acceptă în garderoba obiecte de valoare mare, decat pe proprie raspundere. 

In cazul in care utilizatorul nu se prezinta pana la ora de inchidere, respectiv 5 a.m. , va fi contactat telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului. In situatia in care nu raspunde la telefon sau are telefonul inchis, lucrurile depozitate la garderoba vor fi sigilate, se va aplica pe punga numarul de identificare si vor fi mutate intr-un alt loc pentru depozitare.

Lucruri uitate/abandonate

 Summer Well nu este răspunzător pentru obiectele pierdute sau uitate. Cu toate acestea, la sfârșitul programului, în incinta garderobei se face un control general de către personal pentru a identifica obiectele uitate, pierdute sau rătăcite de către utilizator. În cazul în care sunt găsite asemenea obiecte, si acesta nu raspunde la numarul de telefon indicat, bunurile vor fi depozitate și pot fi recuperate începând de a doua zi .

Fiecare utilizator de garderoba, declara expres ca a luat la cunostinta de politica de confidentialitate actualizata privind  procesarea si stocarea de catre Livada a datelor cu caracter personal, in stuatia in carea acestea sunt folosite, in conformitate cu Regulamentul UE nr. 679/2016 (Regulamentul General pentru Protectia Datelor) (inclusiv dar fara a se limita la nume, prenume, serie si nr act de identitate, codul numeric personal, inregsitrari video, fotografii etc) in scopul  depozitarii si /sau revendicarii obiectelor depuse si neridicate in termenul stabilit si isi exprima acordul in mod expres si neechivoc ca toate datele enumerate mai sus, sa fie prelucrate de Organziatorul Summer Well in scopul mentionat.

Forma actualizata a prezentului Regulamant va fi in permanenta afisata in incinta garderobei.

Organizatorul isi pastreaza dreptul de a modifica prezentul regulament cu obligatia de a afisa forma actualizata a acestuia.

 

Data 11.08.2023

 

Get Tickets
Cart
Subtotal:
0.00 lei
Checkout
Register
Log In
Forgot password?